Opakowanie zawiera:
1x 250g świeżo palonych ziaren kawy ART
Wysokiej jakości mieszanka odmian kawy Arabica. Idealna kawa do przygotowania espresso.
Kawa Art to mieszanka kaw Arabica z Peru, Kolumbii, Brazylii, Indii, Kostaryki i Kenii. Jej intensywny, delikatny aromat i smak gwarantują wyśmienity napój. Jest to 100% Arabika z orzechową nutą. Kremowa kawa o intensywnym i kwaskowatym body, z subtelną owocową iskrą, czekoladową goryczką, a jednocześnie zaokrąglonym smakiem i aromatem.
Jej jakość zadowoli najbardziej wymagającego miłośnika kawy. Kawa nadaje się do przygotowania w ekspresach automatycznych.
Kawa została przetworzona w systemie kontroli jakości z maksymalną dbałością o zachowanie świeżości, aromatu i smaku. Kawa nadaje się do przygotowania w ekspresach automatycznych.
Torebka jest wyposażona w zawór aromatu zapewniający doskonałą konserwację ziaren kawy.
1x 250 g świeżo palonych ziaren kawy Boss
Wysokiej jakości mieszanka kawy Arabica 80% i Robusta 20%. Idealna kawa do espresso.
Ta mocna kawa jest idealna na codzienną przekąskę. Ma charakterystyczny aromat, czekoladowy kolor i bogatą kremową piankę. Kawa Boss ma gładki i aksamitny smak, jej mieszanka składa się z wyselekcjonowanych ziaren 80% Arabiki i 20% Robusty.
Kawa nadaje się do przygotowania w ekspresach automatycznych. Kawa została przetworzona w systemie kontroli jakości z maksymalną dbałością o zachowanie świeżości, aromatu i smaku. Kawa nadaje się do przygotowania w ekspresach automatycznych.
Torebka jest wyposażona w zawór aromatu zapewniający doskonałe zachowanie ziaren kawy.
1x 250 g świeżo palonych ziaren kawy Classico
Najwyższej jakości mieszanka kawy Arabica 20% i Robusta 80%. Idealna kawa do espresso i caffe latte. Kawa została przetworzona w systemie kontroli jakości z maksymalną dbałością o zachowanie świeżości, aromatu i smaku. Kawa nadaje się do przygotowania w ekspresach automatycznych.
Kawa Classico ma mocny i intensywny smak.
Kompozycja ziaren kawy jest w proporcji Robusta 80% (Indie, Kostaryka, Kenia) i Arabica 20% (Peru, Kolumbia, Brazylia).
Kawa jest prawie pozbawiona kwasowości, z gęstą i bogatą pianką oraz gorzko-czekoladowym smakiem. Nadaje się do przygotowania espresso i caffe latte w każdym ekspresie automatycznym. Zaleca się przechowywanie jej w zamkniętym pojemniku.
Torebka jest wyposażona w zawór aromatu zapewniający doskonałą konserwację ziaren kawy.